Recenzja z nagrodą

Drodzy Biegacze i Biegaczki,
Podkowiańskie Towarzystwo Biegowe jest organizacją „uczącą się”, używając określenia jednego z moich znajomych. Świeżo, po zakończonej V Podkowiańskiej Dysze prosimy was od podzielenie się z nami waszymi spostrzeżeniami, opiniami i pomysłami.

Napiszcie nam:
a) co Wam się podobało, jakie są według was atuty naszej imprezy, za co chcecie nas pochwalić
b) co można według Was zrobić lepiej, inaczej, ciekawiej

Ankiety prosimy nadsyłać na adres bieg@ptb-podkowa.pl do 15 czerwca. Autora/autorkę wybranej przez zarząd PTB recenzji (najbardziej wyczerpującej i pomocnej) czeka Karta Podarunkowa do sklepów Decathlon o wartości 100zł.

Dziękujemy

Featured Image

Dziękujemy wszystkim zawodnikom V Podkowiańskiej Dychy. Za miłe słowa, za wyrozumiałość dla naszej niedoskonałości, za wysiłek, uśmiechy, fair play, pozytywną atmosferę i za to, że Wam się chciało :). Poniżej link do wyników biegów dorosłych. W najbliższych dniach załadujemy zdjęcia na stronę i ogłosimy konkurs z nagrodą za recenzję  z imprezy. Mamy nadzieję, że do zobaczenia za rok.

Wyniki 10km, 3km, Nordic Walking

Nagroda czeka dla wybranych

Nagroda główna – Rower Cube, czeka aby ktoś ją jutro do domu. Każdy to może zrobić, no może nie każdy. Fundatorzy nagrody – Miasto Podkowa Leśna i Ski Team uznali, że pracownicy tych instytucji i firm na przykład nie. My z PTB też nie :(. No tak po prostu jest przejrzyście. Kto jeszcze nie może a kto może i pod jakimi warunkami odebrać nagrodę przeczytajcie w załączonym regulaminie

Rodziny na start!

W tym roku jest ponad 20 drużyn rodzinnych. Przypominam, że nagradzamy najliczniejszą startującą rodzinę w dwóch kategoriach: OPEN – wszystkie Biegi i Biegi Duże (bez biegów dzieci). Warunkiem koniecznym jest pokrewieństwo (syn, córkam tata, siostra itp) lub powinowactwo (mąż, żona) wszystkich członków rodziny!. W przypadku takiej samej liczby członków drużyny wygrywa drużyna, której suma zajętych miejsc w biegach przez trzech pierwszych członków drużyny da najmniejszą liczbę. (bez biegów dzieci, gdzie nie mamy indywidualnych pomiarów czasu). Na razie na czele w kategorii Open rodzina BALAX TEAM oraz BURBELKI. W Kategorii Biegów Dużych będzie chyba ostra rywalizacja pomiędzy BALAX TEAM, BURBELKI, DWÓJKA BIEGA i SPORTOWA RODZINKA.

Aktulny ranking rodzin z podaną liczbą członków drużyny rodzinnej poniżej. Jeszcze nic nie przesądzone, trzeba przybyć w niedzielę i ukończyć bieg.

Zawsze możemy liczyć na Panoramę Plus

Nie tylko wiele Podkowiańskich wesel i imprez w ogrodach nie odbyłoby się bez namiotów wypożyczonych od firmy Panorama Plus. Wasze zmęczone nogi nie miałyby gdzie być masowane przez fizjoterapeutów z Koła Odnowy Biologicznej UM gdyby nie namiot od nich. Dziękujemy Panie Andrzeju!

Piękny prezent od Podkowiańskiej artystki

Dzięki uprzejmości Pani Marty Krasnej-Kornak mamy dla uczestników biegu trzy piękne talerze.
Marta Krasna-Kornak rodowita mieszkanka Podkowy Leśnej, gdzie prowadzi swoją pracownię ceramiczną. Zdecydowana fanka geometrii i prostoty, a także stonowanych barw, które przenosi na swoje prace. Autorka szeregu ręcznie zdobionych naczyń wykorzystywanych nie tylko w kuchni ale także w wystroju wnętrz i florystyce.

Głównym przesłaniem jej twórczości jest funkcjonalność – przedmioty powstające w jej pracowni mają przede wszystkim służyć ludziom. Poprzez swoją twórczość chce zarazić innych miłością do ceramiki. www.mkrasnakornak.pl