NAGRODA GŁÓWNA BURMISTRZA MIASTA PODKOWA LEŚNA

Featured Image

Biegacie szybko? To fajnie, ale żeby wejść w posiadanie roweru Cube Analog o wartości 3099 zł można po prostu biegać, byle u nas na Podkowiańskiej Dysze!
Co konkretnie trzeba zrobić?
Po pierwsze zapisać się na jeden z biegów (10 km, Bieg Bez Barier) lub Nordic Walking. Po drugie opłacić start. Po trzecie być w Miasteczku Biegowym przy scenie około godziny 13-tej w dniu zawodów 28 maja. Po czwarte zakrzyknąć „jestem” jeśli sierotka losująca wylosuje Wasz numer startowy. Po piąte odebrać voucher na rower z rąk Burmistrza Miasta Artura Tusińskiego .. I tyle. Fundatorem tego samojeżdzącego roweru 🙂 jest Miasto Podkowa Leśna i firma Ski Team.

Zainteresowani? Zapiszcie się na biegi Podkowiańskiej Dychy

Złapałeś bakcyla kolarstwa górskiego? Nie mylisz już Shimano z Szymonem, Cube z Kubą i RockShox z RockCafe? W takim razie wysokiej jakości rama aluminiowa, zrównoważone prowadzenie oraz szybkie reagowanie modelu Analog będą dla ciebie idealne do zabawy na trasie. Wszystko jedno czy będzie to krótka przejażdżka czy dłuższa trasa górska. Możesz wybrać koła 27,5 lub 29 cala – obydwa są dopasowane ergonomicznie tak, aby zapewnić ekscytującą, dynamiczną jazdę – i to po niezwykle korzystnej cenie. Nie zmieścimy wszystkich powyższych informacji na górnej rurze. jedno słowo musi wystarczyć: Analog. Więcej na stronie www.skiteam.pl oraz www.cube.pl.