Najbliższy bieg w ramach Maratonu Miast Ogrodów – 25 czerwca

Kolejny (bezpłatny) bieg w ramach Maratonu Miast Ogrodów odbędzie się 25 czerwca w Lesie Młochowskim. Start o godzinie 11.00. Prosimy o przybycie wcześniej w celu odebrania numerów startowych i chipów. Rejestracja do biegu aktywna tutaj

Dystans 5km (dwie pętle po 2,5km). Start u zbiegu ulic Jeżynowej i Piaseckiego. Na tyłach Matecznika Mazowsza. Można tam dojechać samochodem (Uwaga: nie zbyt wiele miejsc do parkowania i są to drogi leśne) Zachęcamy do przybycia rowerem lub zostawienia samochodu np przy szkole w Otrębusach i podejścia kilkuset metrów piechotą.

Poniżej orientacyjna mapka biegu.

Character trasy(opis dotyczy jednej pętli, którą biegniemy dwa razy): Dukty leśne, zaczynamy od długiej kilometrowej prostej po bardzo wygodnej drodze pożarowej w lesie (odcinek Formuła 1:), Potem do 2km leśne przecinki w miarę wygodne, a następnie ok 200-300m leśnego duktu z miękkim podłożem (coś a la Paryż Dakar :). Ostatnie 200 m znowu wygodna przecinka.

Zapraszamy do Lasy Młochowskiego.