Sponsorzy

Zapraszamy organizacje i firmy do współpracy przy V Podkowiańskiej Dysze. Ofertę sponsorską wysyłamy na życzenie. Kontakt w sprawie sponsoringu: bieg@ptb-podkowa.pl

V Podkowiańską Dychę wspierają:
1.Decathlon właściciel marki dla biegaczy Kalenji.
Kalenji oferuje produkty do biegania po asfalcie, po bieżni lub w naturze. Stworzona w 2004 roku, marka Kalenji od ponad dziesięciu lat, tworzy produkty zgodnie ze swoją filozofią dostępności i bliskości z biegaczami: od najbardziej zaawansowanych do początkujących, dla biegaczek, biegaczy i dla dzieci. Zachęcić do biegania i trwale udostępnić tę przyjemność każdemu człowiekowi, to leitmotiv marki.
Decathlon ufundował nagrody dla najszybszych oraz do rozlosowania wśród zawodników.

2. MPM to firma i marka zmechanizowanego sprzętu AGD z ponad 20-letnią tradycją.

Od momentu powstania firmy w 1989 roku, główną dziedziną działalności jest branża drobnego zmechanizowanego sprzętu AGD. Dziś w asortymencie firmy dostępnych jest blisko 250 zmechanizowanych produktów do kompleksowego wyposażenia kuchni i innych pomieszczeń domowych. MPM funduje nagrody dla zawodników, którzy staną na podium biegu na 10 km oraz do rozlosowania między zawodników.

3. Active Prosperia Doradztwo Finansowe i Ubezpieczenia Sp. z o.o.– firma działająca w sektorze ubezpieczeń i finansów od 24 lat.

Pomagają Klientom wybierać najlepsze oferty ubezpieczeniowe, oszczędzać i pomnażać kapitał. Właściciele są pasjonatami podróży, turystyki i wielu dyscyplin sportowych: z powodzeniem biegają, uprawiają narciarstwo, nordic walking (na poziomie instruktorskim), żeglarstwo lodowe (profesjonalnie) i wodne, wind-surfing i kite-surfing. I dzięki temu, że  udzielają się społecznie zostali naszymi sponsorami. www.facebook.com/active.prosperia.
Active Prosperia ufundowała główną nagrodę do rozlosowania wśród zawodników – zegarek Garmin Forerunner 630 HRM.