Biuro zawodów – weryfikacja zarejestrowanych zawodników i odbiór pakietów startowych

szkoła nr2

Odbiór pakietów startowych wszystkich biegów (w tym biegów dzieci) tylko w biurze zawodów. Biuro jak ubiegłych latach będzie mieścić się w szkole podstawowej nr 2 im. św. Teresy (KIK), ul. Modrzewiowa 41 (obok Kościoła)

Godziny otwarcia Biura Zawodów
Biuro Zawodów będzie otwarte w sobotę 27 maja w godzinach 15.00-19.00 oraz w dniu zawodów, w niedzielę 28 maja w godzinach 7.30-10.30. Aby odebrać pakiet startowy należy mieć przy sobie dowód tożsamości ze zdjęciem (dowód osobisty, paszport, prawo jazdy).

Rejestracja do biegów dziecięcych
Uwaga: biegi dzieci startują o 10.00 i w związku z tym rejestracja dzieci będzie możliwa do 9.30.

Rejestracja osób niepełnoletnich
Uwaga niepełnoletni biorący udział w biegach na 10 i 3 km oraz rodzice startujących dzieci w biegach na 400 i 800 m. Do rejestracji do biegu oraz odbioru pakietu startowego wymagane jest podpisane oświadczenie rodzica lub opiekuna prawnego wyrażające zgodę na start niepełnoletniego w zawodach. Wzór oświadczenia do pobrania tutaj –  pliki do pobrania

Odbiór pakietu przez osoby trzecie
Do odbioru pakietu startowego przez osoby trzecie potrzebne jest podpisane upoważnienie przez zawodnika. Do pobrania z naszej strony tutaj – pliki do pobrania. Takiego upoważnienia nie muszą składać rodzice odbierające pakiet w imieniu dzieci startujących na 400 i 800 m.

Będzie można zostawić rzeczy osobiste w depozycie. UWAGA:  Depozyt po zamknięciu biura ok godziny 11.00 będzie przeniesiony do miasteczka biegowego i będzie czynny do godziny 14.00.

Mieszkańców spoza Podkowy Leśnej gorąco zachęcamy do przybycia na zawody kolejką WKD odjeżdżającą w weekendy z centrum Warszawy co 30 minut. Dokładny rozkład na stronie www.wkd.com.pl.

Parkowanie w bezpośredniej okolicy biura zawodów będzie bardzo utrudnione, staramy się o udostępnienie placu na tymczasowy parking.  Nie będzie możliwości parkowania na trasie biegu. Przypominamy, że prawo zabrania parkowania na chodniku. Zdarzało się, że policja wręczała mandaty kierowcom parkującym na chodniku przed biurem zawodów.

Poniżej lokalizacja Biura Zawodów w stosunku do stacji kolejki Podkowa Leśna Główna (odległość ok 300 m) oraz do miejsca startu i mety (ok 700 m)

Mapka_biuro